Recensies en reacties

 Reacties n.a.v. het Indiëconcert “Op twee plaatsen tegelijk” op 21 nov. 2021

‘Het was een bijzonder en afwisselend project en jullie hebben mooi gezongen! De spekkoek was heerlijk. En wat fijn dat de zaal zo vol zat.  Mooi ook dat de solisten uit het koor zelf kwamen, Mirjam deed het heel goed!’

‘Wat een prachtig programma heeft het vrouwenkoor verzorgd en bijzonder mooi gezongen. Mijn vriendin en ik hebben enorm genoten en beseften hoe moeilijk sommige teksten waren. Leuk dat velen aan het eind meezongen en het zal ongetwijfeld de fijne herinneringen aan de kindertijd teruggebracht hebben. Mochten jullie nog aanvullende verhalen willen lezen over sfeer en diverse invalshoeken over Indië dan vind je op mijn website de 2 publicaties die ik heb uitgebracht.’

‘Wat een verrassend repertoire vanmiddag. Mooi gezongen en vooral ook gespeeld. Het was zeer de moeite waard.’

‘Complimenten voor het concert met Capricciosa! Ik vond het heel bijzonder. Wat zal dit een hoop voorbereidingstijd gevraagd hebben! Mooie, maar moeilijke muziek en heel goed uitgevoerd. Prachtige composities van Hans Erik en een geweldig schaduwspel.’

‘Wat mooi was dit concert, echt mooi geheel in verhaal, prachtig koor en pianist. En fijne plek! Ik heb genoten.’

‘Het “thematafeltje” met die Indische spullen deed me  denken aan diverse woonkamers, waar ik vroeger kwam, toen ik in Wassenaar woonde..’

‘Het was geweldig! Mooie intro, schitterend schaduwspel, indrukwekkend pianospel…maar bovenal: prachtig gezongen!’