Agenda

mei
19
zo
2019
Jubileumconcert 25 jaar @ De kapel - Zon & Schild
mei 19 @ 15:00

Op 19 mei geven wij een fleurig concert ter ere van ons 25-jarig bestaan.

U waant zich in een bloementuin en hoort leeuweriken, nachtegalen, zwaluwen, vlinders, bijen, beekjes, lentebriesjes en boerenmeisjes. De titel van het concert is ontleend aan de 9 delige liederencyclus “Jardin des Fleurs” van Luigi Denza.  Verder staan er o.a. werken van Dvořák, Rutter, Tsjaikovski en Eben op het programma. Speciaal voor de gelegenheid heeft Anneke Wittop Koning het stuk “Flowers” geschreven.

U hoort het koor in verschillende bezettingen. We zingen afwisselend met begeleiding van piano en a capella.  Er is ook een stuk geprogrammeerd samen met het trio Lukimi (2 fluiten en piano) dat daarnaast enkele intermezzi verzorgt.

Tenslotte kondigen we met veel plezier aan dat het concert nog extra wordt opgefleurd door een prachtige tentoonstelling van bloemen- en vrouwenschilderijen van Jacqueline Smets, beeldend kunstenaar.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op zondag 19 mei!

Toegang
U kunt in de voorverkoop kaartjes aanschaffen door € 15,- per kaartje over te maken op NL97 INGB 0009 5573 33 t.n.v. Vrouwenkoor Capricciosa. Vergeet niet bij de betaling uw e-mail adres te vermelden!
U ontvangt per e-mail het kaartje digitaal. Bij binnenkomst in de zaal kunt u op vertoon van uw kaartje -op uw mobiel of middels een afgedrukte versie van het kaartje- plaats nemen.
Uiteraard kunt u ook aan de kassa kaartjes kopen.

jun
5
wo
2019
Open repetitieavond 1
jun 5 @ 19:45 – 22:00

Alle vrouwenstemmen zijn van harte welkom!

jun
12
wo
2019
Open repetitieavond 2
jun 12 @ 19:45 – 22:00

Alle vrouwenstemmen zijn van harte welkom!